Spring naar bijdragen

Sander Hoogendoorn reikt opnieuw de Karamel-Zeezout Award uit


Welke smaak gaat er dit jaar met de Karamel-Zeezout Award vandoor? 3FM-dj Sander Hoogendoorn gaat opnieuw op zoek naar de meest bizarre smaak van Nederland. Luisteraars kunnen smaken inbrengen, nomineren en stemmen op 3fm.nl/karamelzeezout. Een driekoppig panel van smaakexperts en fijnproevers maakt op basis van de longlist een shortlist. 'Proefwerk' Youtuber Teske de Schepper, 24kitchen-chef Danny Jansen en foodblogger Leonie ter Veld zetten speciaal voor deze verkiezing hun smaakpapillen aan het werk. Op vrijdag 20 maart is de uitreiking van de tweede Karamel-Zeezout Award live te volgen in de ochtendshow van Sanders Vriendenteam tussen 06:00 en 10:00 uur bij BNNVARA op NPO 3FM.


Sander Hoogendoorn: "Ik dacht dat we wel zo'n beetje alle gekke smaken voorbij hadden zien komen tijdens de eerste editie. Herinner je je de kruidnoten met kaassmaak, het bier met zure mattensmaak en de chocolade-chili thee nog? De stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak ging er uiteindelijk met de award van door, maar het kan blijkbaar nog gekker, want er is weer zoveel meuk bij gekomen aan smaken en geuren. En dat kon maar één ding betekenen: we reiken dit jaar weer de Karamel-Zeezout Award uit!"


Na de bekendmaking van de shortlist, openen de stembussen op 3fm.nl/karamelzeezout. Op 20 maart reikt 3FM DJ Luc Sarneel namens Sanders Vriendenteam de award uit aan de winnaar en ontvangt de inzender een pakket vol producten met bizarre smaken.


Sander Hoogendoorn met de Karamel-Zeezout Award (foto BNNVARA)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.