Spring naar bijdragen

Q-Beach House Oostende opent voor een zomer vol muziek en plezier


de redactie

1434 weergaven

Het Q-Beach House aan het strand van Oostende is weer geopend van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september. Met livemuziek, verfrissende Q-cocktails en een zwoele zeebries belooft het een onvergetelijke zomer te worden.


Tijdens een feestelijke radioshow opende Qmusic officieel het Q-Beach House. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven de aftrap samen met artiesten Laura Tesoro, Gustaph en Regi, die het publiek trakteerden op energieke live optredens. Ook de burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, was aanwezig in de radiostudio.


Het Q-Beach House biedt een zomerprogramma vol met livemuziek en optredens van diverse artiesten. Bezoekers kunnen genieten van Sunset Concerten met een prachtig uitzicht op zee en de zonsondergang. De line-up van artiesten die deze zomer op het podium zullen staan, wordt later bekendgemaakt.


Nieuwkomers Lynn Van den Broeck en Yoren Linsen houden de Q-studio in Vilvoorde draaiende, terwijl Vincent Fierens, Matthias Vandenbulcke, Jolien Roets, Ulrike D’hauwer, Tom De Cock en Jana De Wilde de uitzendingen vanuit het Q-Beach House verzorgen. Het Q-Beach House is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur, waar bezoekers kunnen genieten van livemuziek en de Q-dj’s aan het werk kunnen zien.


Op het terras van het Q-Beach House worden hapjes en drankjes geserveerd, waaronder de favoriete tapas en cocktails van de Q-dj’s. Daarnaast organiseert Qmusic diverse leuke acties voor bezoekers en luisteraars. Een bezoek aan het Q-Beach House staat garant voor een zomer vol muziek en plezier.

 

Afbeelding: Q-BeachHouse  met Gustaph (foto Qmusic).jpg

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.