Spring naar bijdragen

Radio2 Eregalerij: helemaal 'Enamorada' op Belle Perez, Peter Vanlaet, Natalia en Raymond van het Groenewoud


de redactie

231 weergaven

Op donderdag 17 oktober vindt de 22ste editie van de Radio2 Eregalerij plaats in Kursaal Oostende. Tijdens dit evenement worden artiesten geëerd voor hun bijdrage aan de Belgische muziek. Dit jaar wordt Peter Vanlaet opgenomen in de Eregalerij voor een Leven vol muziek, en enkele legendarische nummers worden toegevoegd aan deze prestigieuze lijst.


Eerbetoon aan Peter Vanlaet
Peter Vanlaet wordt erkend voor zijn indrukwekkende muzikale carrière. In een reactie op Radio2 sprak Vanlaet zijn dankbaarheid uit: "Een plaats in de Radio2 Eregalerij, naast de groten van bij ons, is een grote eer en een kroon op het werk tot hiertoe."


Iconische nummers toegevoegd
Dit jaar worden drie nummers opgenomen in de Eregalerij: 'I've only begun to fight' van Natalia, 'Enamorada' van Belle Perez en 'Twee meisjes' van Raymond van het Groenewoud.


Natalia: "I've only begun to fight", haar tweede single uit 2003, wordt gezien als een van haar meest iconische nummers. Natalia: "Ongelooflijk vereerd dat dit nummer wordt opgenomen."


Belle Perez 'Enamorada' won in 2003 Zomerhit. Belle Perez: "In het jaar dat ik 25 jaar carrière vier, is deze erkenning voor ‘Enamorada’, mijn Zomerhit uit 2003, een extra kers op de verjaardagstaart".


Raymond van het Groenewoud: 'Twee meisjes' uit 1996, geschreven tijdens een vakantie in Italië, blijft een van zijn populairste nummers. Van het Groenewoud: "Ik ben heel blij met dit nieuws."


Tickets en line-up
Liefhebbers van Vlaamse muziek kunnen vanaf nu tickets kopen voor de Radio2 Eregalerij via de website van Radio2. De show belooft een avond vol optredens van onder andere Natalia, Belle Perez, Raymond van het Groenewoud en Peter Vanlaet. De volledige line-up en presentatoren worden later bekendgemaakt.


Beleef een avond vol muziek en eerbetoon aan Vlaamse artiesten op donderdag 17 oktober 2024 in Kursaal Oostende

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.