Spring naar bijdragen

'Muziek voor Volwassenen' met Johan Derksen vanaf vandaag op Radio 10 60's & 70's Hits


de redactie

265 weergaven

Vanaf vandaag, maandag 15 juli, is Johan Derksen te horen met zijn radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ op het digitale themakanaal Radio 10 60's & 70's Hits. Het programma wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag, van 23:00 uur tot 24:00 uur.


‘Muziek voor Volwassenen’ biedt een breed scala aan muziekgenres zoals blues, Americana, soul, country, gospel en rock. Het programma is gericht op de echte muziekliefhebber en onderscheidt zich door een focus op muziek die zelden op de radio wordt gedraaid. Derksen draait de platen zonder onderbrekingen, wat de luisterervaring puur en ongestoord maakt.


Derksen is een bekende figuur in de Nederlandse muziekscene. In 2014 presenteerde hij de serie ‘Derksen on the Road’, waarin hij pioniers van de Nederlandse popmuziek interviewde. Daarnaast organiseerde hij diverse theatervoorstellingen over nederpop, blues en Americana en speelde hij een belangrijke rol in het Holland International Bluesfestival in Grolloo. Zijn radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ heeft eerder op regionale radiozenders gedraaid en is nu digitaal beschikbaar via Radio 10 60's & 70's Hits, waardoor een breder publiek kan genieten van zijn muzikale selectie.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.