Spring naar bijdragen

Qmusic-sidekick Anton Griep neemt deel aan 4Daagse zonder voorbereiding


de redactie

681 weergaven

Anton Griep, bekend als de sidekick van Domien Verschuuren bij Qmusic, begint morgen ongetraind aan de 4Daagse in Nijmegen. Dit is onderdeel van het radio-item ‘Anton zegt Ja’, waarin hij ja zegt tegen uitdagingen van luisteraars. Dit keer accepteerde Anton de uitdaging om de vierdaagse wandeltocht van 50 kilometer per dag te volbrengen zonder training.


Anton heeft eerder avonturen beleefd zoals dierentuinbezoeken, drift- en vrachtwagenrijden, en zweefvliegen. Ondanks dat hij een marathon op zijn naam heeft staan, ziet hij de 4Daagse als een nieuwe en zware uitdaging. Luisteraars daagden hem uit nadat hij in de Q-middagshow beweerde dat het wandelen van de 4Daagse een makkie zou zijn.


Tijdens de wandeltocht zal Anton worden vergezeld door luisteraars Indy, Gijs en Ilonka, die samen met hem de eerste kilometers zullen afleggen voor mentale steun. Bovendien zal Anton overnachten bij Q-luisteraar Niek en zijn vrouw Vera, waar hij na een dag wandelen kan ontspannen in een hottub.


De voortgang van Anton tijdens de 4Daagse kan worden gevolgd via de sociale media kanalen van Qmusic en er zullen regelmatig in-check momenten zijn vanuit de Qmusic-studio. De start van de 4Daagse vindt plaats op dinsdag 16 juli om 04:00 uur 's ochtends.


Afbeelding: Anton Griep (foto Qmusic/Tom Kroon)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.