Spring naar bijdragen

Radio Veronica-dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof live vanaf de Zwarte Cross


de redactie

237 weergaven

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juli zenden Radio Veronica-dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof live uit vanaf de 26ste editie van de Zwarte Cross. In hun middagshow ontvangen ze bekende artiesten en brengen ze de sfeer van het uitverkochte festival naar de radio.


De Zwarte Cross, het grootste muziekfestival van Nederland, trekt jaarlijks ruim 230.000 bezoekers naar de Achterhoek. Als het festival donderdagmiddag van start gaat, zijn Wout en Frank aanwezig in de locatiestudio van Radio Veronica op het stadsplein van de Zwarte Cross. Tijdens hun middagshows verwelkomen ze artiesten zoals Ilse DeLange, Bökkers, De Heino's, Suzan & Freek, en Di-rect. Het duo heeft in de afgelopen jaren al vaker radio gemaakt vanaf het festival.


Ook op zaterdag en zondag zullen Wout en Frank inbreken in de reguliere uitzendingen van Radio Veronica om verslag te doen van het festival. Daarnaast geven ze luisteraars de kans om op het laatste moment nog toegang te krijgen tot het uitverkochte evenement. Op beide dagen draaien de dj's in de populaire 'Discotent', waar duizenden bezoekers komen dansen op discomuziek in een tent vol glitterbollen.


De middagshow 'Wout & Frank' is elke werkdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op Radio Veronica en zal op donderdag en vrijdag live vanaf de Zwarte Cross worden uitgezonden.


Afbeelding: Wouter van der Goes en Frank van 't Hof (foto Mark Engelen / Radio Veronica)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.