Spring naar bijdragen

Rob van Someren gaat dagelijks Somertijd maken voor 100% NL


de redactie

309 weergaven

Rob van Someren, een van de bekendste dj’s op de Nederlandse radio en meervoudig winnaar van de Gouden RadioRing voor Beste Programma, maakt de overstap van Radio 10 naar 100% NL. Dit najaar zal hij dagelijks te horen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur met zijn programma Somertijd, bijgestaan door zijn vaste sidekicks.


Met de komst van Van Someren wordt Barry Paf de nieuwe presentator van de lunchshow. Martijn Zuurveen, Station Director van 100% NL, benadrukt dat de toevoeging van Van Someren een belangrijke versterking van de programmering betekent. Barry Paf blijft een vaste waarde voor de zender met zijn vertrouwde stem tijdens de lunch en de ochtendshow met Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen.


Van Someren neemt zijn teamleden mee naar 100% NL, waaronder sidekicks en producers Sven van Veen, Lex Landeweerd, en nieuwslezer Chantal Quak. Ook de bekende typetjes van stemartiest Dingetje maken de overstap mee.


Rob van Someren begon zijn carrière bij Radio Decibel in 1980 en is sindsdien een vaste waarde in het Nederlandse radiolandschap bij onder andere Radio 10, 3FM, en Radio Veronica. Zijn programma Somertijd, dat sinds 1992 wordt uitgezonden, heeft twee keer de Gouden RadioRing gewonnen en Van Someren zelf is tweemaal uitgeroepen tot beste presentator. Somertijd is een van de best beluisterde programma’s op de Nederlandse radio.


De startdatum van Somertijd op 100% NL wordt later bekendgemaakt.


Afbeelding: Studio 100% NL (foto 100% NL)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.