Spring naar bijdragen

ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport verslaan Paralympische Spelen live vanuit Parijs


de redactie

173 weergaven

Van 29 augustus tot en met 8 september zullen sportzender ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport dagelijks live-uitzendingen verzorgen vanuit het TeamNL Huis in Parijs, met als focus de Paralympische Spelen. Deze speciale uitzendingen, genaamd Uniek Sporten Vandaag, worden elke dag van 17:00 tot 18:00 uur gepresenteerd door Robert Denneman en Nike Boor.


Het programma omvat interviews met studiogasten, reportages vanuit Parijs, en uitgebreide aandacht voor de prestaties van de atleten. Uniek Sporten Vandaag wordt ondersteund door de Nederlandse Loterij en NOC*NSF, waarbij de laatste bijdraagt met studiogasten en de locatie in het TeamNL Huis.


Na afloop zijn de uitzendingen en interviews terug te luisteren via de website van ALLsportsradio en bekende podcastkanalen. Deze samenwerking tussen ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport onderstreept hun gezamenlijke missie om meer aandacht te genereren voor aangepast sporten in Nederland.


Dit is de eerste keer dat Uniek Sporten Vandaag live wordt uitgezonden vanaf de Paralympische Spelen, een evenement dat atleten met lichamelijke, visuele, of licht verstandelijke beperkingen een internationaal podium biedt. ALLsportsradio richt zich in reguliere uitzendingen van dit programma al maandelijks op aangepast sporten, en deze live-verslaggeving vormt een belangrijke uitbreiding van die inspanningen.


ALLsportsradio biedt een breed scala aan sportcontent, met extra aandacht voor sporten die doorgaans minder aan bod komen op andere zenders.


Afbeelding: Robert Denneman en Nike Boor (foto ALLsportsradio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.