Spring naar bijdragen

Radio 538 start vrijdag 16 augustus met nieuwe editie van 538 Dutch 1000


de redactie

337 weergaven

Radio 538 trapt op vrijdag 16 augustus om 07:00 uur af met een nieuwe editie van de 538 Dutch 1000, een acht dagen durend muziekprogramma met de duizend beste nummers van Nederlandse bodem. Dit jaar wordt de lijst voor de tweede keer samengesteld, waarbij de luisteraars een belangrijke rol spelen in het bepalen van de volgorde.


De uitzending van de 538 Dutch 1000 gaat vrijdag 16 augustus om 07:00 uur van start en duurt acht dagen. Van maandag tot en met donderdag te beluisteren van 07:00 uur tot 19:00 uur. In het weekend begint de uitzending om 09:00 uur en eindigt deze om 18:00 uur. De finale van de lijst, met de onthulling van de nummer één, vindt plaats op vrijdag 23 augustus kort voor 18:00 uur.


Luisteraars kunnen tot donderdag 15 augustus stemmen op hun favoriete nummers via de website van Radio 538. Vorig jaar bestond de top drie uit "Radar Love" van Golden Earring, gevolgd door André Hazes met "Bloed, zweet en tranen" en Danny Vera met "Roller Coaster."

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Dit is ook hun enige kans op meer luisteraars al zouden dit soort lijstjes niet mogen mee tellen .het zijn er te veel en te vaak met enig doel hogere luistercijfers 

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.