Spring naar bijdragen

MNM vanaf 2 september met vernieuwde programma's en huisstijl


de redactie

194 weergaven

Vanaf maandag 2 september ondergaat MNM een volledige metamorfose. De zender presenteert niet alleen een nieuw logo en huisstijl, maar komt ook met een vernieuwd programma-aanbod. Hiermee zet MNM een frisse stap richting de toekomst, passend bij de digitale ontwikkelingen binnen de VRT.


De veranderingen omvatten een nieuwe baseline, "Make Life Sing", die de oude slagzin "Music and more" vervangt. Het doel van deze vernieuwde missie is om het leven van luisteraars te verrijken met positieve energie en muziek. Het nieuwe logo van de zender, dat opvalt door felle kleuren en ronde vormen, is ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk te zijn op digitale platforms als herkenbaar te blijven.


Nieuwe Programma's en Bekende Gezichten
Het vernieuwde programma start met De MNM Ochtendshow, waarin Sander Gillis en nieuw talent Imane Boudadi de luisteraars elke ochtend van 06:00 tot 09:00 uur zullen verwelkomen. Maureen Vanherberghen sluit begin 2024 aan na haar ouderschapsverlof. Samen vormen zij een dynamisch team dat een mix van actualiteit, entertainment en energieke muziek brengt.


In de avondspits maakt Kawtar Ehlalouch haar opwachting met Club Kawtar, een programma waarin luisteraars na een lange dag kunnen ontspannen met muziek en verrassende gasten. Op vrijdag neemt De Vrijdag is van Ons het over, gepresenteerd door Manu Van Acker en Charlotte Sieben, die het weekend feestelijk inluiden.


Acties en Extra's
In september komt MNM met de actie "MNM betaalt je rekening", waarbij de zender de rekeningen van luisteraars gaat betalen om de financiële lasten van de dure septembermaand te verlichten. Twee weken lang kunnen trouwe luisteraars meedoen en kans maken op een financiële opsteker.


De rebranding en nieuwe programma’s gaan live op 2 september en zijn te volgen via verschillende kanalen zoals VRT MAX, DAB+, en sociale media. Met deze vernieuwingen hoopt MNM haar positie als jonge, energieke radiozender verder te versterken.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.