Spring naar bijdragen

JOE trapt bruisend het najaar af met vertrouwde stemmen en Anke’s XL Prijzenkast


de redactie

181 weergaven

Na een succesvolle zomer met meer dan 150.000 bezoekers en vele uren live radio, is JOE klaar voor een nieuw najaar vol actie. Vanaf maandag 19 augustus zijn de JOE-dj’s weer terug in hun vertrouwde radiostudio om het seizoen in gang te zetten. Om het feestelijk te beginnen, lanceert ochtend-dj Anke Buckinx de actie "Anke’s XL Prijzenkast", waarbij ze van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus door Vlaanderen trekt met een prijzenkast vol verrassingen. Luisteraars kunnen dagelijks hints verzamelen om de locatie van Anke te ontrafelen en kans te maken op spectaculaire prijzen zoals een luxe fiets of een citytrip naar New York.


Dit najaar kunnen luisteraars zoals altijd rekenen op een mix van de grootste hits, actuele nieuwtjes en vertrouwde radiostemmen. Ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx blijven elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur de dag beginnen met muziek en acties. Daarnaast keert ook het populaire duo Raf Van Brussel en Rani De Coninck terug om de werkdag af te sluiten tussen 16:00 en 18:00 uur.


Het JOE-team bestaat verder uit bekende namen zoals Heidi Van Tielen, Bart-Jan Depraetere, Carl Schmitz en vele anderen, die zowel doordeweeks als in het weekend voor een bruisende radiobeleving zorgen.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.