Spring naar bijdragen

Rob van Someren maakt debuut bij 100% NL op 13 september


de redactie

165 weergaven

Tijdens de Grand Prix op het Circuit van Zandvoort kregen toeschouwers een onverwachte extra boodschap mee: de startdatum van Rob van Someren bij 100% NL werd onthuld. Een vliegtuigje met de tekst 'Somertijd vanaf 13 sept 100% NL' trok de aandacht, terwijl Van Someren zelf aanwezig was bij het circuit.


Op vrijdag 13 september begint Van Someren met zijn middagshow Somertijd op 100% NL. De start valt samen met de finaledag van de Meezing Top 500, de hitlijst samengesteld door luisteraars van het radiostation. Stemmen voor deze lijst kan vanaf morgen, met de afterparty van de hitlijst die na de ontknoping door Van Someren wordt gepresenteerd.


Van Someren maakte vorige maand bekend de overstap te maken naar 100% NL, waar hij samen met zijn vaste teamleden Sven van Veen, Lex Landeweerd en nieuwslezer Chantal Quak het vertrouwde programma voortzet. Ook de bekende typetjes van stemartiest Dingetje verhuizen mee naar de nieuwe zender.


Met zijn uitgebreide radiocarrière, die begon in 1980 bij Radio Decibel, is Van Someren een gevestigde naam in het Nederlandse radiolandschap. Zijn programma Somertijd, dat al sinds 1992 loopt, won meerdere prijzen, waaronder twee Gouden RadioRingen.


Afbeelding: Rob van Someren (foto William Rutten / 100% NL)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.