Spring naar bijdragen

Q-dj's maken zich klaar voor een nieuw radioseizoen bij Qmusic vanaf maandag 2 september


de redactie

238 weergaven

Vanaf maandag 2 september start Qmusic met een fris najaarsprogramma waarin luisteraars opnieuw kunnen genieten van vertrouwde stemmen en nieuwe duo’s.
zullen voortaan samen op vrijdagavond de toon zetten, terwijl Regi zijn stempel drukt op zowel de vrijdag- als zaterdagavond.


Julie en Bert vormen nieuw duo op vrijdagavond
Julie Van den Steen en Bert De Kock, beide geen onbekenden voor Qmusic-luisteraars, krijgen samen een vaste plek op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. De twee Q-dj’s brengen een mix van humor, muziek en interactie met luisteraars. “Radiomaken geeft me een geweldig gevoel,” aldus Julie Van den Steen. Ook Bert De Kock kijkt uit naar het nieuwe avontuur: “We gaan samen met de luisteraars het weekend inluiden en veel lachen.”


Regi breidt zijn radiomomenten uit
Regi blijft op vrijdagavond te horen met zijn programma “Radio Regi” van 21:00 tot 23:00 uur, maar vanaf dit najaar is hij ook op zaterdagavond aanwezig met “World Wide Club 20.” Hierin brengt hij de beste clubtracks van het moment. “Bereid je voor op de allerbeste dancemuziek van het moment,” belooft Regi.


Vertrouwde stemmen en nieuwe programmatijden
Naast de nieuwe duo’s blijven ook vertrouwde stemmen zoals Maarten & Dorothee het ochtendblok verzorgen van 06:00 tot 10:00 uur. Vincent Fierens keert midden september terug met “Vincent Live” na een medische ingreep, en Tom De Cock verplaatst zijn programma “Club De Cock” naar een eerder tijdstip. Het avondprogramma krijgt hiermee een nieuwe dynamiek, waarbij luisteraars op elk moment van de dag verzekerd zijn van energieke en vermakelijke radio.


Met deze aanpassingen en toevoegingen hoopt Qmusic ook dit najaar zijn luisteraars te blijven boeien en entertainen. Het nieuwe programmaschema gaat officieel van start op maandag 2 september, met Vincent Fierens en Tom De Cock die later in de maand aansluiten.

 

Qmusicoverzicht.jpg.38be325782ca174988703d95ff28cd20.jpg


Afbeelding: Julie Van den Steen en Bert De Kock (foto Qmusic)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.