Spring naar bijdragen

MNM vernieuwt programmering met frisse shows en acties


de redactie

171 weergaven

MNM heeft vandaag zijn vernieuwde najaarsprogrammering gelanceerd, met een frisse uitstraling en nieuwe programma’s. Onder het motto ‘Make Life Sing’ wil de zender het dagelijkse leven van luisteraars verbeteren met de grootste hits en enthousiaste presentatoren.


De MNM Ochtendshow
Elke ochtend van 06:00 tot 09:00 uur staan Sander Gillis, Maureen Vanherberghen en Imane Boudadi klaar om de dag energiek te beginnen met De MNM Ochtendshow. Terwijl Maureen nog tot eind dit jaar ouderschapsverlof heeft, zullen Sander en Imane voorlopig samen de show presenteren. Het trio brengt een mix van muziek, verhalen en interactie met de luisteraars.


Nieuwe werkdagshows
Tijdens de werkdag presenteert Brahim Attaeb van 09:00 tot 12:00 uur en Anke Goergen van 12:00 tot 16:00 uur. Een opvallende actie is Repeat? Doen we niet!, waarbij luisteraars 1000 euro kunnen winnen als ze twee keer dezelfde song horen.


Club Kawtar
Elke middag van maandag tot donderdag van 16:00 tot 18:00 uur verwelkomt Kawtar Ehlalouch luisteraars in Club Kawtar. Bekende gasten zoals Frances Lefebure maken deel uit van deze interactieve show. Daarnaast keren Kawtar en Anushka Melkonian op 4 september terug met hun populaire podcast Bless the mess.


MNM betaalt je rekening
In september richt MNM zich op de koopkracht van luisteraars met de actie MNM betaalt je rekening. De zender betaalt rekeningen van luisteraars en biedt tips om geld te besparen. De actie loopt twee weken en is bedoeld om de financiële druk van september te verlichten.


Avond- en weekendprogramma’s
Van maandag tot donderdag van 19:00 tot 21:00 uur presenteert Robin Keyaert Robin van de Radio, een show vol humor en interactie. Op vrijdagmiddag van 16:00 tot 19:00 uur sluiten Manu Van Acker en Charlotte Sieben de week af met De Vrijdag is van ons.


In het weekend biedt MNM de beste muziek met Nina Black Friday en Magik Saturday. Charlotte Sieben presenteert de hitlijst MNM50 die wekelijks de populairste platen van de luisteraars belicht.


Afbeelding: Sander Gillis, Maureen Vanherberghen en Imane Boudadi (foto VRT)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.