Spring naar bijdragen

BNR lanceert nieuw radiostation voor werkende luisteraars: BNR Business Beats


de redactie

143 weergaven

BNR breidt zijn aanbod uit met een nieuw radiostation: BNR Business Beats. Het station, dat vanaf nu beschikbaar is, richt zich specifiek op luisteraars die graag muziek aanzetten tijdens het werken. Onder het motto “Your Business, Our Beats” biedt het station een selectie van pop, soul en funk, met muziek van artiesten als Stevie Wonder, Alicia Keys, Gregory Porter en Aretha Franklin.


Dit is de eerste keer in de 25-jarige geschiedenis van BNR dat er een extra zender wordt gelanceerd. Volgens hoofdredacteur Marc Adriani sluit het nieuwe station perfect aan bij de wensen van de BNR-luisteraars. “We weten dat onze luisteraars vaak muziek gebruiken om zich beter te kunnen concentreren. Met BNR Business Beats spelen we in op die behoefte, zonder afleiding van dj’s of spelletjes,” aldus Adriani.


De muziekprogrammering is samengesteld door audiovormgever Andre Dortmont en muzieksamensteller Thomas Bakker, die ook bekend is als dj Thomas Robson uit het programma The Friday Move.


BNR Business Beats is te beluisteren via een digitale livestream op BNR.nl, TuneIn en via smart speakers. De distributie van het station zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.