Spring naar bijdragen

Radio 1 viert mijlpaal: 1000ste uitzending van ‘De wereld van Sofie’


de redactie

87 weergaven

Op zondag 15 september bereikt het populaire Radio 1-programma ‘De wereld van Sofie’ een bijzondere mijlpaal met de 1000ste aflevering. Het programma, gepresenteerd door Sofie Lemaire, wordt voor deze gelegenheid live uitgezonden vanuit de uitverkochte concertzaal De Roma in Antwerpen. Voor de luisteraars die er niet fysiek bij kunnen zijn, is de uitzending te volgen via Radio 1, VRT MAX en de Radio 1-app.


In de afgelopen jaren heeft ‘De wereld van Sofie’ honderden gasten ontvangen, van sociologen tot filosofen, die luisteraars kennis lieten maken met uiteenlopende onderwerpen. Deze jubileumuitzending brengt een aantal van deze vertrouwde experten opnieuw samen, waaronder socioloog Walter Weyns, relatie-expert Rika Ponnet en filosofe Alicja Gescinska. Ze zullen terugblikken op hun belangrijkste inzichten binnen hun vakgebied.


Naast boeiende gesprekken zorgt de jubileumuitzending ook voor muzikale intermezzo’s, verzorgd door artiesten als DAAN, Eefje de Visser, ’t Hof van Commerce en Aili.


De wereld van Sofie,aAflevering 1000: zondag 15 september 2024 van 11:00 tot 13:00 uur live vanuit De Roma, Antwerpen op Radio 1, de Radio 1-app en VRT MAX.


Afbeelding: Sofie Lemaire (foto VRT)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.