Spring naar bijdragen

Rob van Someren gestart met middagshow Somertijd op 100% NL


de redactie

189 weergaven

Rob van Someren is officieel van start gegaan met zijn populaire radioprogramma Somertijd op 100% NL. Tijdens zijn eerste uitzending bedankte hij de luisteraars voor het warme welkom. Vanaf nu is Somertijd elke werkdag te horen tussen 16:00 en 19:00 uur.


Van Someren maakte eerder dit jaar bekend over te stappen naar 100% NL, samen met zijn vaste team. Sidekicks Sven van Veen en Lex Landeweerd, nieuwslezer Chantal Quak en stemartiest Dingetje verhuizen allemaal mee. Hoewel een aantal elementen van het programma iets is aangepast, blijft de kern van Somertijd ongewijzigd.


Rob van Someren: "Ik wil de luisteraars van 100% NL bedanken voor de warme berichten waarmee jullie ons welkom hebben geheten. Heel veel dingen blijven hetzelfde, sommige dingen hebben we een beetje veranderd. We gaan in ieder geval ons stinkende best doen om jullie te vermaken in de middag!"


Rob van Someren is sinds 1980 een vaste waarde in het Nederlandse radiolandschap. Met zijn middagshow Somertijd, die al sinds 1992 te horen is, won hij tweemaal de Gouden RadioRing voor Beste Programma en werd hij twee keer verkozen tot Beste Presentator. Het programma behoort tot de best beluisterde radioshows in Nederland.


Afbeelding: Somertijd team (foto William Rutten / 100% NL)

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.