Spring naar bijdragen

Anniek uit Groningen Wint €44.200 met Het Geluid op Qmusic


de redactie

80 weergaven

De 35-jarige Anniek uit Groningen heeft vandaag Het Geluid van Qmusic geraden en daarmee €44.200 gewonnen. Het juiste antwoord, “het op spanning brengen van een muizenval”, leverde haar de prijs op tijdens de middagshow van Domien Verschuuren. Het spel, waarbij luisteraars moeten raden welk geluid ze horen, duurde deze keer ruim zes weken en resulteerde in 417 foutieve antwoorden voordat Anniek het juiste antwoord gaf.


Anniek gaf aan dat haar man het goede antwoord had ingegeven, waarna zij besloot deel te nemen. Met de gewonnen prijs plant ze een vakantie voor haar gezin, inclusief haar twee kinderen.


Het Geluid is een populair radiospel dat al sinds 2007 wordt gespeeld bij Qmusic. Het startbedrag is €2.500 en bij elk fout antwoord stijgt het bedrag met €100. Vorig jaar won Susan €64.500 met het geluid van ‘het duwen van het vloeistofbuisje van een coronatest in een kartonnen houder’. Het recordbedrag van het spel werd in 2019 gewonnen door Kirsten, die €100.000 kreeg voor het raden van ‘het verstellen van een wereldstekker’.


Morgen start een nieuwe ronde van Het Geluid, waarbij luisteraars opnieuw kunnen proberen om het juiste geluid te raden en kans maken op een flinke geldprijs.


Afbeelding: de muizenval (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.