Spring naar bijdragen

Taylor Swift hoogste nieuwkomer in Q-top 500 van de 10s


de redactie

21 weergaven

De Q-top 500 van de 10s is vandaag van start gegaan op Qmusic, waar de populairste nummers uit het afgelopen decennium worden gedraaid. Taylor Swift maakt dit jaar haar opwachting als de hoogste nieuwe binnenkomer met het nummer We Are Never Ever Getting Back Together. Het nummer kreeg veel steun van haar fanbase, ook wel bekend als de ‘Swifties’.


Daarnaast is Another Love van Tom Odell de snelste stijger in de lijst. Dit nummer kreeg in de afgelopen jaren extra aandacht nadat het werd gebruikt als een muzikale steunbetuiging aan Oekraïne, wat bijdroeg aan de toegenomen populariteit ervan.


Ed Sheeran en Bruno Mars hebben dit jaar de meeste noteringen in de lijst, elk met 13 nummers. Rihanna volgt met 11 noteringen en Coldplay, inclusief solowerk van zanger Chris Martin, staat met 10 nummers in de lijst.


Luisteraars konden hun favoriete nummers uit de jaren 2010-2019 doorgeven via de website en app van Qmusic. De volledige lijst, op de top 10 na, is inmiddels beschikbaar op de website van het radiostation. De top 10 wordt pas op vrijdagmiddag bekendgemaakt, tijdens het laatste uur van de uitzending, van 13:00 tot 14:00 uur. De Q-top 500 van de 10s is tot vrijdag 4 oktober 14:00 uur te beluisteren.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.