Spring naar bijdragen

VRT herdenkt Luc De Vos met collectief meezingmoment


de redactie

145 weergaven

Op vrijdag 29 november organiseert VRT een speciaal evenement ter nagedachtenis aan Luc De Vos, die tien jaar geleden overleed. De zanger, bekend van het nummer ‘Mia’, heeft jarenlang de eerste plaats bezet in De Tijdloze 100, wat zijn blijvende impact op de Vlaamse pop- en rockmuziek onderstreept.


De presentatoren van De Tijdloze 100, Stijn Van de Voorde en Kirsten Lemaire, nodigen iedereen uit om mee te zingen tijdens het evenement “Zing Mia Mee” op de Vrijdagmarkt in Gent. Dit eerbetoon wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Gent.


Het evenement krijgt steun van verschillende radiocollega’s van VRT, waaronder Fien Germijns, Thibault Christiaensen, Ilse Liebens, Floris Daelemans, Peter Van de Veire, Kim Debrie, Herbert Verhaeghe, Sander Gillis en Imane Boudadi. Zij roepen luisteraars op om mee te zingen, zowel live in Gent als via de uitzendingen op VRT MAX en diverse VRT-radiozenders.


Het meezingmoment vindt plaats op vrijdag 29 november om 17:30 uur. Iedereen kan meezingen, of je nu op de Vrijdagmarkt in Gent bent of elders vanuit je auto, op het werk of thuis via VRT MAX, De Tijdloze, Studio Brussel, MNM, Radio 1, Radio Bene of Radio2.

 

Afbeelding: Luc De Vos (foto VRT)

  • Bedankt 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.