Spring naar bijdragen

JOE 80s Top 800: tijdloze 80s hits blijven populair


de redactie

164 weergaven

Vandaag is de JOE 80s Top 800 van start gegaan bij JOE. De lijst begon om 06:00 uur in de Coen & Sander Show en toont aan dat de muziek uit de jaren 80 nog steeds geliefd is. Deze iconische hits zijn vaak te horen in moderne films, series en commercials. Van 7 tot en met 11 oktober kunnen luisteraars genieten van de 800 beste nummers uit de 80s.


De JOE 80s Top 800 richt zich op de fantastische hits uit de jaren 80 die het station kenmerken. Michael Jackson en Madonna zijn twee artiesten die vaak terugkeren in de lijst. Met hun herkenbare sound en tijdloze nummers hebben zij een blijvende indruk achtergelaten. Michael Jackson staat onder andere in de lijst met hits als “Billie Jean” en “Thriller”, terwijl Madonna vertegenwoordigd is met nummers als “Like a Prayer” en “Borderline”.


Deze nummers, samen met vele andere iconische 80s-hits, maken van de JOE 80s Top 800 een feest der herkenning voor de luisteraars. Dankzij de invloed van films, series en commercials blijven deze artiesten relevant en geliefd bij een breed publiek. Zo is “Careless Whisper” van George Michael te horen in de film Deadpool en maakte “Running Up That Hill” van Kate Bush een comeback dankzij de serie Stranger Things.


Favorieten van de JOE-luisteraars
De JOE 80s Top 800 is samengesteld door de luisteraars, die hun favorieten hebben doorgegeven via de JOE-app en website. De volledige lijst is nu te bekijken op JOE.nl, met uitzondering van de top 8. Deze nummers worden op vrijdag 11 oktober onthuld door JOE-dj Toine van Peperstraten tijdens de grote finale van de JOE 80s Top 800.


JOE Programmering
JOE-luisteraars kunnen elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur opstaan met de Coen & Sander Show van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Tijdens de ochtendshow delen zij verhalen, bespreken opvallend nieuws en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s. Kai Merckx sluit van maandag tot en met donderdag de werkdag af met zijn middagshow tussen 16:00 en 19:00 uur. JOE-dj Toine van Peperstraten trapt het weekend af en draait iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur de beste Nummer 1 Hits uit de geschiedenis van de Top 40.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.