Spring naar bijdragen

Radio M Utrecht brengt de gouden jaren 60 terug op de radio tijdens de Week van de Sixties


de redactie

220 weergaven

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober neemt Radio M Utrecht je mee terug naar de jaren 60 tijdens de Week van de Sixties. Geniet van een week vol nostalgische muziek, boeiende verhalen, speciale gasten, leuke prijzen en de Sixties Top 100, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen op deze top 100 kan via de website en app van RTV Utrecht.


Tijdens de Week van de Sixties brengt Radio M Utrecht je terug in de tijd. In het lunchprogramma “Aan Tafel!” bespreekt Conny Kraaijeveld onder andere de onderwijsrevolutie in de jaren zestig en de invloed van de Mammoetwet. Tandarts Ad Bast deelt zijn ervaringen uit 55 jaar tandheelkunde en Bram en Paola Brinkman blikken terug op de successen van The Blue Diamonds.


Jos van Heerden presenteert samen met bekende gasten zoals George Baker, Bart van Leeuwen, Maya Eksteen en Chiel van Praag het programma “Sixties op Verzoek”. Luisteraars kunnen hun favoriete muziek aanvragen via de app, e-mail of telefoon.


In het programma “De 15 van…” presenteert Edwin Meerman elke avond de 15 bestverkochte en populairste platen uit een specifiek jaar.


Sixties Top 100
Op vrijdag 18 oktober wordt de week afgesloten met de beste muziek uit de jaren 60 in de Sixties Top 100. Stem tot en met donderdag 17 oktober op de website van Radio M Utrecht of de app op je favoriete nummers en maak kans op een sixties-koffiemok.


Beleef de jaren 60 tijdens de Week van de Sixties en stem af op Radio M Utrecht via FM 93.1, de app, website of DAB+. De Week van de Sixties is van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober te beluisteren op Radio M Utrecht FM 93.1, onderdeel van RTV Utrecht.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.