Spring naar bijdragen

Vijfde verjaardag van Willy gevierd met Willy 1000 en exclusieve showcase van GOOSE


de redactie

83 weergaven

Op vrijdag 11 oktober viert de digitale rockzender Willy zijn vijfde verjaardag. Sinds zijn lancering in 2019 heeft de zender zich gepositioneerd als een vaste waarde in het Vlaamse radiolandschap met een breed scala aan rockmuziek. Om deze mijlpaal te vieren, organiseert Willy een reeks speciale evenementen en acties.


De festiviteiten begonnen al op 4 oktober met de start van de Willy 1000, een lijst van de 1000 beste rocknummers aller tijden, samengesteld door de luisteraars. Dit muzikaal evenement loopt tot en met de verjaardag zelf, waarbij de top van de lijst op de feestdag wordt onthuld.


Op 11 oktober neemt Willy Het Depot in Leuven over voor een exclusief verjaardagsfeest. De Belgische band GOOSE zal er een live optreden geven, gevolgd door muziek van de Willy-dj’s. Tickets voor dit evenement zijn niet te koop, maar kunnen enkel gewonnen worden via de zender. Daarnaast kunnen luisteraars deelnemen aan een prijsvraag waarbij een gouden plectrum te winnen valt door het wandeltraject van twee dj’s van Vilvoorde naar Leuven te schatten.


De afgelopen vijf jaar heeft Willy verschillende memorabele momenten gekend, waaronder een verrassend optreden van Helmut Lotti en een eerbetoon aan Luc De Vos met een grote muurschildering in Gent. De zender heeft ook live evenementen georganiseerd, zoals concerten in M Leuven tijdens de zomermaanden.


Met 275.000 wekelijkse luisteraars en een groeiend marktaandeel blijft Willy zijn positie als grootste digitale-only zender in België versterken. Het succes van de zender wordt verder ondersteund door een sterke online aanwezigheid, waarbij video’s en andere content miljoenen mensen bereiken.


Willy is te beluisteren via DAB+, de Willy-app, de website en digitale televisie.

 

Afbeelding: (foto Willy)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.