Spring naar bijdragen

FunX organiseert exclusief optreden van Cho tijdens DiXte 1000


de redactie

43 weergaven

NPO FunX biedt luisteraars de kans om een exclusief optreden van hiphopartiest Cho bij te wonen tijdens de DiXte 1000 Exclusive. Deze intieme livesessie zal plaatsvinden in de A’DAM Toren in Amsterdam, waar een selecte groep fans aanwezig mag zijn. Om kans te maken op tickets, kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete nummers voor de FunX DiXte 1000, een hitlijst samengesteld door het publiek.

De stemperiode is geopend en duurt tot woensdag 30 oktober. De DiXte 1000-lijst wordt bekendgemaakt op vrijdag 1 november, waarna het publiek opnieuw kan stemmen op de top 3. De finale ontknoping en de onthulling van de top 3 vindt plaats op vrijdag 8 november, wanneer de laatste nummers van de lijst worden gedraaid.


Cho, die al meer dan tien jaar hits levert zoals “Popalik” en “Misschien wel hè”, treedt op als de exclusieve artiest van deze editie. Hij staat bekend om zijn persoonlijke nummers en optredens in uitverkochte zalen, zoals AFAS Live en het Koninklijk Theater Carré. Vorig jaar was hij vertegenwoordigd met twaalf nummers in de DiXte 1000, wat zijn invloed op de Nederlandse hiphopscene onderstreept.


De FunX DiXte 1000 wordt uitgezonden van zaterdag 2 november tot en met vrijdag 8 november via FunX, FunX.nl en de NPO Luister-app.

 

Afbeelding: Cho (foto NPO FunX)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.