Spring naar bijdragen

Ruud de Wild verlengt samenwerking met PowNed voor NPO Radio 2 middagshow


de redactie

74 weergaven

Radiopresentator Ruud de Wild heeft zijn samenwerking met omroep PowNed verlengd en blijft de komende jaren te horen op NPO Radio 2. Zijn populaire middagprogramma De Wild in de Middag zal ook in de toekomst van maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur worden uitgezonden.


De show, die inmiddels bijna acht jaar bestaat, is uitgegroeid tot de meest beluisterde middagshow op de Nederlandse radio. De Wild benadrukt dat hij bij PowNed en NPO Radio 2 de vrijheid krijgt om zijn unieke stijl van radio maken voort te zetten. Hij kijkt ernaar uit om de luisteraars de komende jaren op een eigenzinnige en humoristische manier te blijven prikkelen.


PowNed is eveneens enthousiast over de verlenging. Florent Luyckx, manager audio bij de omroep, roemt De Wilds gedrevenheid en unieke stijl die goed past bij PowNed. Daarnaast zijn er plannen om het radioprogramma en de bijbehorende podcast, 30 MINUTEN RAUW, verder te ontwikkelen. In deze podcast interviewt De Wild zijn gasten op een scherpe, maar eerlijke manier.


De Wild in de Middag is te beluisteren van maandag tot en met donderdag op NPO Radio 2 van 16:00 tot 18:00 uur en de podcast 30 MINUTEN RAUW is beschikbaar via de NPO Luister app.


Afbeelding: Ruud de Wild (foto PowNed / Linda Stulic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.